Bagage

Tijdens uw Valysreizen mag u ook bagage meenemen, maar aan de hoeveelheid is wel een beperking gesteld: maximaal twee stuks handbagage en een koffer. De handbagage kent een maximum formaat van 55 x 35 x 25 cm (lengte x breedte x hoogte). Voor een koffer geldt een maximum gewicht van 20 kilogram. Als u dat wenst, helpt de chauffeur u bij het in- en uitladen van uw bagage.

Hulpmiddelen

Veel pashouders maken gebruik van hulpmiddelen. Ook deze mogen in de taxi worden vervoerd. Bij hulpmiddelen die zijn toegestaan, kunt u denken aan een scootmobiel, een niet-opvouwbare rolstoel, rollator, driewielfiets, opklapbare rolstoel en een handbike (rolstoel).

U kunt ook kosteloos een SOHO-hond of blindengeleidenhond meenemen. Een klein huisdier dat u op uw schoot of in een mand kunt vervoeren, mag ook kosteloos mee.

Als u een hulpmiddel wilt meenemen, dient u dit te melden bij het boeken van een reis. Dan zorgen wij er voor dat de juiste taxi komt voorrijden.

Wegens een storing bij Ziggo Vodafone is Valys momenteel niet telefonisch bereikbaar. De storing is bekend en wordt zo snel mogelijk opgelost. Excuses voor het ongemak.