Houd er rekening mee dat er op dit moment tijdelijke maatregelen gelden ten aanzien van het moment waarop u uw Valysreis geboekt moet hebben. Meer informatie over deze maatregelen staat beschreven in dit nieuwsbericht.


Het boeken van een reis met Valys Begeleid en - Vrij kan telefonisch tussen 6.00 uur 's ochtends en 1.00 uur 's nachts. Het nummer van de boekingscentrale is 0900 - 9630. U kunt uw reis ook 24/7 online boeken op Vita Mobiliteit.

Als u uiterlijk de dag voor vertrek vóór 21.00 uur een taxi reserveert zijn er geen reserveringskosten. Daarna kost het € 3,- per ritreservering of wijziging. Let op: Valys Vrij kunt u reserveren tot 1 uur voor vertrek. Valys Begeleid dient u uiterlijk de dag voor vertrek, vóór 21.00 uur te reserveren.

Heeft u NS Reisassistentie nodig, dan kan het zijn dat u iets vroeger op het station moet zijn. Onze Reisadviseur adviseert u hierover graag. Bij online boeken vindt u hier ook de benodigde informatie over.

Bij het boeken van uw reis kunt u kiezen uit vier opties:

  • De beste reis: hier krijgt u de best mogelijke combinatie van tijd en geld. Als u telefonisch boekt zal de Reisadviseur voor u altijd de beste reis als eerste aanbieden;

  • De snelste reis: u krijgt hier het voorstel dat qua tijd het snelst is;

  • De goedkoopste reis: u krijgt dan in kosten de beste balans tussen uw kilometers en de kosten van de treinreis;

  • De budgetvriendelijkste reis: u krijgt het reisadvies welke het minst aantal kilometers van uw PKB verbruikt.