Met ingang van 10 juli 2019 kunt u gebruik maken van de nieuwe versie van Mijn Valys. Omdat het vorige portaal onvoldoende voldeed aan onze kwaliteitseisen, is besloten om de Valys-app te verwijderen en Mijn Valys opnieuw te ontwikkelen. De vernieuwde Mijn Valys is een website die op diverse apparaten (computer, tablet, smartphone) goed bruikbaar is. Bovendien is extra aandacht besteed aan het gebruiksgemak, zo ook voor gebruikers met een visuele beperking. Het boeken van een reis is nu nóg eenvoudiger. Ook kunt u uw facturen van gemaakte reizen weer inzien.

Om gebruik te maken van deze nieuwe versie is het noodzakelijk om u opnieuw te registreren. Let op: u hoeft hiervoor géén nieuwe Valyspas aan te vragen. U kunt zich registreren met uw bestaande Valyspasnummer. Bekijk hier de instructievideo. 

Heeft u hulp nodig bij het registreren of heeft u vragen over het gebruik van het vernieuwde Mijn Valys? Neem dan contact op met de klantenservice via de chatfunctie op de website, het contactformulier of via telefoonnummer 0900 – 9630 (gebruikelijke belkosten).

Valys Basis

Vervoer met een taxi van deur tot deur, tegen een aantrekkelijk tarief.

Valys Begeleid

Reizen met taxi en trein, met begeleiding van Reisassistenten op meer dan 100 treinstations.

Valys Vrij

Zelfstandig reizen met taxi en trein, van deur tot deur.